Вхід | Реєстрація

В Обласному конкурсі «Успішна жінка Полтавщини» здобула перемогу правоохоронець із Котельви

В Обласному конкурсі «Успішна жінка Полтавщини» здобула перемогу правоохоронець із Котельви

Начальник Котелевського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції здобула перемогу в Обласному конкурсі «Успішна жінка Полтавщини»

7 червня 2016 року у Полтавському міському Будинку культури відбулося урочисте нагородження переможців Обласного конкурсу «Успішна жінка Полтавщини», який вже третій рік проводиться з метою підвищення суспільно-політичної активності жінок та їхнього соціального статусу, підтримки та відзначення жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя області.

Цьогоріч найуспішніших жінок Полтавщини обирали у 18 номінаціях. Серед яких: «Успішна жінка Полтавщини - працівник агропромислового комплексу»; «Успішна жінка Полтавщини - працівник малого та середнього бізнесу»; «Успішна жінка Полтавщини - працівник освіти і науки»; «Успішна жінка Полтавщини - працівник фінансових та банківських установ»; «Успішна жінка Полтавщини - працівник охорони здоров'я»; «Успішна жінка Полтавщини - діяч культури та мистецтва» та ін..

Рішенням конкурсної комісії перемогу у номінації «Успішна жінка Полтавщини - працівник правоохоронних, судових органів, юстиції та адвокатури» здобула начальник Котелевського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Полтавській області майор внутрішньої служби Жувак Світлана Іванівна.

Завдяки плідній праці Світлани Іванівни у Котелевському районі Полтавської області налагоджено ефективну взаємодію правоохоронних, державних, громадських та релігійних організацій у напрямку ресоціалізації та соціальної адаптації осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, залучення таких осіб до індивідуальних та групових заходів, спрямованих на подолання алкогольної, наркотичної залежності та спонукання до здорового способу життя.

За її ініціативи, спільно з фахівцями районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представниками громадських, державних та релігійних організацій, систематично проводяться духовно-просвітницькі та виховні заходи: тренінги, відеолекторії, заняття з естетотерапії та спорту, відвідування музеїв, виставок, концертів, зустрічі з відомими особистостями Котелевського району.

Начальник районного сектору завжди творчо та з високою відповідальністю відноситься до роботи. У 2015 році завдяки її наполегливості було обладнано клас для проведення індивідуальних і групових занять із засудженими «групи ризику», у який тепер часто навідуються і члени родини засуджених, які приходять за порадами, консультаціями, а іноді стають і учасниками заходів.

Вагомий її внесок і у проведення виховної та профілактичної роботи з учнівською молоддю Котелевського району Полтавської області. Учителі та батьки дітей запрошують Світлану Жувак на виховні години та батьківські  збори у навчальних закладах району. Світлана Іванівна великий природолюб та прихильник здорового способу життя. Беручи шефство на класними колективами, в яких навчаються і її діти, вона організовує походи учнів до Ковпаківського лісопарку, під час яких реалізує завдання екологічного та патріотичного виховання дітей.

Від імені кримінально-виконавчої інспекції та управління ДПтС України в Полтавській області вітаємо Світлану Жувак із перемогою та бажаємо натхнення та завзяття на шляху до майбутніх вершин.


Автор: Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2016, 14:36 | Котельва | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації