Вхід | Реєстрація

П’ять хвилин надії для «Стандарту»

П’ять хвилин надії для «Стандарту»

У черговому турі обласного чемпіонату з футболу новосанжарська команда крупно поступилася представникам Кобеляк. Хоча на початку другого тайму був у грі короткий період, коли уболівальники повірили: команда здатна показати кращий результат. Щоправда, надія ця протрималась недовго.

Із самого початку матчу із «Кобелякми» уболівальники господарів зрозуміли, що на поповнення скарбниці здобутих очок у цій грі сподіватися не доведеться. Команда гостей грала у якісно кращий футбол, що й доводила яскравими моментами та забитими голами. Усього в першій половині гри їх було п’ять. До перерви «Стандарт» не лише поступався 5:0, але й основного голкіпера втратив: після зіткнення із власним захисником поле залишив Євген Довгаль. У ворота довелося ставати номінальному польовому гравцю Дмитру Киричку. Забігаючи наперед, констатуємо, що відстояв новий воротар добре: нічого не «привіз», а після кількох виходів сам на сам неймовірним чином відбивав м’яч.

Початок другого тайму новосанжарські уболівальники зустрічали кислими поглядами і песимістичними прогнозами щодо результату матчу. І тут, як грім серед ясного неба, — гол Владислава Олійника, який головою (!) переграв і захисників, і воротаря і скоротив‑таки солідне відставання у рахунку: 1:5. Не встигли уболівальники зрадіти розмоченому рахунку, як «Стандарт» вдруге забив. Артем Співак запресував голкіпера гостей, змусив його помилитися, перехопив м’яч і закотив у порожні ворота: 2:5!

— Давай ще! — підігнали команду уболівальники, які після забитих м’ячів неабияк пожвавились.

І гравці «Стандарту» дали. Артем Співак вискочив сам на сам після пасу Євгена Гусака і пробив точно у кут: 3:5!!!

Такої ударної п’ятихвилинки у новітній історії «Стандарту» точно не було. Якби не провальний результат першого тайму, то три забиті поспіль голи давали б надію якщо не на перемогу, то бодай на нічию. Тепер, щоб зачепитися бодай за очко, потрібно було забивати ще двічі. І кілька шансів «Стандарт» таки мав. Артем Співак не реалізував ще один вихід на ворота гостей. А Олександр Писаренко, пробиваючи головою після подачі кутового, пустив круглого трохи вище поперечини.

У ці хвилини стадіон дійсно вірив у команду (що в останні сезони буває дуже рідко). І самі гравці, здавалося б, отримали додатковий заряд енергії, який дозволяв на рівних грати із сильнішим суперником. Утім, надія померла досить швидко. Тренерський штаб «Кобеляк» провів кілька замін і доволі легко забила ще два м’ячі. «Стандарт» подарував уболівальникам надію, але все одно крупно поступився: 3:7. Нагадаємо, що сумна серія поразок команди триває вже шість матчів. Далі буде?


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2016, 11:21 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації