Вхід | Реєстрація

Кобелячани втретє спробують підкорити «УСЛ»

Кобелячани втретє спробують підкорити «УСЛ»

Кобеляцька команда «Splash brothers» бере участь у турнірі, який проводить Всеукраїнська громадська організація «Українська стрітбольна ліга 3х3».

Під егідою цієї організації проходять змагання різних форматів. Раніше тижневик розповідав про турнір «Ліга Героїв», у якому брали участь кобеляцькі й білицькі баскетболісти. Літні змагання організатори вирішили провести у форматі 3х3. Турнір «УСЛ» проходить більш ніж у десятьох містах України. Фінал відбудеться в Києві, де буде визначена краща трійка баскетболістів країни.

4 червня «УСЛ» стартувала в Полтаві, на базі відпочинку «Мис Доброї Надії». У змаганнях взяли участь 22 команди з різних міст України. Федерація баскетболу Кобеляцького району також долучилась до цього турніру. Її представляла команда «Splash brothers» (Олексій Шевченко, Владислав Демченко та Роман Бондар). Кобеляцькі баскетболісти змогли пробитись до 1/8 фіналу.

11-12 червня в Харкові у рамках Фестивалю вуличних культур, який проходив на площі Незалежності, також відбувся турнір «УСЛ». На цей раз його учасниками стали 69 колективів. У складі «Splash brothers» замість Шевченка змагався Ярослав Славянський. Наші спортсмени пройшли до 1/16, посівши 28 місце.

— Зізнаюсь, що нам нелегко боротись із більш досвідченими й іменитими суперниками, — говорить Славянський, — та ми не зупинятимемось на досягнутому. Цими вихідними їдемо на турнір у Дніпродзержинськ. Сподіваюсь, що покажемо кращі результати.

Також Ярослав розповів, що громадська організація «Федерація баскетболу Кобеляцького району» планує провести в нашому місті фестиваль, подібний до харківського. Спортсмени, музиканти та екстремали, які бажають взяти участь у такому заході, можуть зв’язатись із Ярославом Славянським за номером (095)773-46-14.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2016, 15:23 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації