Вхід | Реєстрація

Новосанжарці стали кращими на чемпіонаті області з пауерліфтингу

Новосанжарці стали кращими на чемпіонаті області з пауерліфтингу

Вихованці новосанжарського залу пауерліфтингу отримали три перших місця на чемпіонаті області, що пройшов 11‑го червня на базі аграрної академії. Перемоги здобули Сергій Яремко, Олександр Рукас та Василь Славич.

У чемпіонаті взяли участь понад 70 спортсменів, серед яких двоє представляли новосанжарський зал пауерліфтингу. Обидва спортсмени одержали впевнені перемоги у своїх категоріях. Так,13‑річний Сергій Яремко (вагова категорія до 53 кілограмів) виконав присід у 115 кілограмів, пожав 72,5 кілограма та потягнув 150 кілограмів. Як результат — І місце, кандидат у майстри спорту (вже 11‑й КМС у новосанжарському залі), член збірної області на чемпіонаті України.

Інший наш учасник, 16‑річний Олександр Рукас (вагова категорія до 66 кілограмів) виконав присід 177,5 кілограма, пожав 102,5 кілограма та потягнув 207,5 кілограма. Став першим із 13 учасників, виконав норматив майстра спорту України, переміг у абсолютній першості серед юнаків та здобув право представляти область у складі збірної на чемпіонаті України.
Був на змаганнях і третій новосанжарець, вихованець новосанжарського залу Василь Славич, який також у своїй категорії посів І місце.

Тепер у хлопців майже немає канікул, а є підготовка до чемпіонату України з класичного пауерліфтингу. Саші потрібно підтвердити результат майстра спорту, адже на чемпіонаті області не може бути присвоєне це високе звання. А Сергієві потрібна (не мало, не багато) — перемога! Побажаємо успіху найбільш наполегливим спортсменам: нехай долають сходинки найвищої спортивної майстерності!


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер з пауерліфтингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2016, 16:59 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації