Вхід | Реєстрація

Два перших місця, друге і два третіх

Два перших місця, друге і два третіх

Вихованці кобеляцької школи карате та кобудо «Дзансін» побували на тренувально-польових зборах, які проходили в заказнику Лісові озера, що поблизу міста Горішні Плавні (Комсомольськ).

Восьмий рік поспіль кобеляцькі каратисти на чолі зі своїм тренером Дмитром Тараненком беруть участь у зібранні шанувальників цих бойових мистецтв.

Збори проходили з 6 по 11 червня за ініціативи Полтавської федерації карате. Цьогорічне зібрання було міжрегіональним, оскільки крім кобеляцьких спортсменів, на нього прибули каратисти з Кременчука, Комсомольська, Львова та Вінниці. Усього — 52 шанувальники бойових мистецтв. Очолив спортсменів Сергій Калініченко, голова Полтавської федерації.

Дмитро Тараненко розповів, що традиційний сценарій зборів був дещо змінений. Окрім двох тренувань на день, учасники вивчали військову справу. Вони проходили смугу перешкод, учились маскуватись, кидати гранату на дальність у ціль, стріляли з пневматичної зброї в мішені та вивчали автомат Калашникова.

На четвертий день зборів серед учасників були проведені ігри з багатоборства. Команда Кобеляцького району завоювала два перших місця, друге і два третіх. Спонсором змагань виступив Володимир Білоусько, який забезпечив дітей призами. На п’ятий день діти підвищували свою спортивну кваліфікацію та атестувались на пояси. Далі на учасників чекали катання на конях та святкова вечеря біля багаття.

Протягом літніх канікул кобеляцькі каратисті готуватимуться до участі в кубку України, який відбудеться у вересні.
Також тренер «Дзансіну» повідомив, що невдовзі в Кобеляках розпочне свою роботу військово-патріотична асоціація «Калина». Її завдання — підготувати молодь до вступу в армію:
— Юнаки й дівчата будуть вивчати рукопашний бій, проходитимуть фізичну та стройову підготовку, знайомитимуться зі зброєю, слухатимуть лекції з історії України. Рукопашний бій викладатиму я. На військові дисципліни будемо запрошувати спеціалістів. Із молоддю займатиметься і Сергій Калініченко, так як він воював у Добровольчому українському корпусі, і запрошуватимемо демобілізованих військових, які проходили службу в АТО.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2016, 18:04 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації