Вхід | Реєстрація

«Полузір’я» — вниз, «Стандарт» — угору

У чемпіонаті Новосанжарського району з міні-футболу серед тих, кому за сорок, після чергового туру серйозно змінився вигляд турнірної таблиці. Одні команди піднялися у верхню частину, інші — опустилися ближче до останніх сходинок.

 

Нічийний синдром «Вороної»

У ветеранському чемпіонаті черговий тур приніс кілька цікавих протистоянь. Лідер турнірної таблиці «Козубівське» вдруге цього сезону втратив очки, зігравши унічию із «Ветераном» із Нехворощі: 2:2.

А от для лелюхівської «Вороної» нічийні результати вже стали традиційними. 2:2 було у матчі зі «Стандартом», 3:3 — із «Ветераном» з Кобеляк. На черзі була гра із «Дружбою», у якій гравці з Лелюхівки прагнули перервати нічийний синдром. І були дуже близькі до цього. У другому таймі команда не лише вигравала у «Дружби» з рахунком 2:1, але й мала з півдесятка моментів, щоб збільшити перевагу в рахунку. Лідер атак «Вороної» Віталій Підопригора двічі зблизька влучав у стійку, ще кілька разів не міг переграти воротаря після виходів сам на сам. Один раз м’яч із порожніх воріт вибив захисник «Дружби» Володимир Воронін. Не забиваєш ти… «Дружба» втекла у контратаку, і Юрій Сербін ударом з лівої зрівняв рахунок у матчі: 2:2. До фінального свистка рахунок так і не змінився. Отже, нічийний синдром «Вороної» продовжився. Принаймні до наступного туру.

 

«Полузір’я» програє вдруге поспіль

Команда, що два тури тому очолювала турнірну таблицю (на пару з «Козубівським»), схоже, увійшла у своєрідний штопор. У минулому турі «Полузір’я» програло футболістам із Козубів та поступилося їм одноосібним лідерством, а у поточному турі не змогло взяти бодай очка у грі з «Ветераном» з Кобеляк.

Кобелячани, до речі, забили вже на перших секундах гри. А потім, доки суперник не оговтався, додали ще один м’яч. 2:0 на самому початку гри для полузірців було, немов справжній холодний душ. Зі ступора команду дещо вивів форвард Олександр Демченко, який ударом із рикошетом скоротив відставання: 2:1. Проте урівняти шанси на перемогу полузірцям так і не вдалося. У другому таймі питання переможця досить легко зняв один із кращих нападників чемпіонату Юрій Няйко. Спочатку він скористався метушнею захисників у штрафному суперників і забив у порожній кут з кількох метрів: 3:1. А потім здійснив сольний прохід та пробив під самісіньку стійку: 4:1. Ще за секунду кобелячани просто зобов’язані були забивати вп’яте, але Грубий після пасу того ж Няйка запустив круглого над порожніми воротами.

Зрештою, «Ветеран» виграє з рахунком 4:1 і повертається до серйозної боротьби за високі місця у таблиці. А от «Полузір’я» тепер опускається вниз, пропускаючи на другу сходинку «Стандарт» із Нових Санжар. Цього тижня новосанжарці без особливих проблем перемогли стовбинодолинський «Колос» (9:4) і тепер лише на три очки відстають від лідерів із «Козубівського». Тому вся боротьба і за чемпіонство, і за призові місця ще попереду.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2016, 20:17 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації