Вхід | Реєстрація

За два дні — двоє утоплеників

За два дні — двоє утоплеників

26 та 27 червня в Кобеляцькому районі втонули двоє чоловіків.

Перший випадок трапився в неділю. Житель Ганжівки 1961 року народження відпочивав на стихійному сільському пляжі річки Кобелячок.

Як розповіли свідки події, чоловік заліз у воду і втонув. «Еменесники», які прибули за викликом, за допомогою палиці дістали тіло без ознак життя з чотириметрової глибини.

27 червня о 14‑ій годині до Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від жителя Василівки, що його син 1978 року народження поїхав днем раніше рибалити на Ворсклу, поблизу Лівобережної Сокілки. На дзвінки син не відповідав, тому чоловік і звернувся до поліцейських. Співробітники Кобеляцького відділу поліції, оглянувши вказану територію, виявили труп. Неподалік знаходились речі утопленика. Місцеві рибалки розповіли, що бачили цього чоловіка біля Ворскли.

Юрій Гребенюк, начальник районного сектору Державної служби з надзвичайних ситуацій, закликає громадян бути обережними під час відпочинку на воді:

— Не лізьте у воду в незнайомому для вас місці. Уникайте швидкої течії. Не заходьте у воду напідпитку. Не плавайте наодинці, якщо не впевнені у своїх силах. Купаючись на «дикому пляжі» чи у незнайомому місці, не пірнайте з берега, гірки, дерева. Особливо слідкуйте за дітьми. Утримуйтеся від далеких запливів, пам’ятайте, що переохолодження — головна причина трагічних випадків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 липня 2016, 12:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації