Вхід | Реєстрація

Брати-новосанжарці грабували полтавські кіоски та аптеки

Брати-новосанжарці грабували полтавські кіоски та аптеки

Учора, близько 20-ої години, двоє невідомих чоловіків зайшли до продуктового кіоску по вулиці В. Козака та, погрожуючи продавцю, забрали гроші з каси. Потерпіла негайно повідомила про подію поліцейським та описала прикмети зловмисників. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та інспектори патрульної поліції Полтави.

Правоохоронці почали встановлювати свідків та розшукувати злочинців. Через 30 хвилин по провулку Ломаному патрульні затримали 23-річного мешканця Новосанжарського району, який підпадав під орієнтування і його впізнала заявниця. У чоловіка було вилучено предмет, схожий на пістолет та маски.

Оперативники перевірили 23-річного затриманого на причетність до подібних правопорушень. Правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік у червні скоїв ще 2 пограбування.

«25 червня, разом із своїм 26-річним братом зловмисники пограбували аптеку по вулиці Пролетарській у Полтаві. Зайшовши в приміщення у медичних масках, нападники погрожували провізору та відібрали понад 1000 гривень з каси. А 30-го червня брати намагалися пограбувати підприємство по вулиці Калініна. Але довести свої дії до кінця їм не вдалося. Охоронець швидко натиснув кнопку екстреного виклику працівників охорони і зловмисники втекли. Встановлено, що того разу вони також були у медичних масках на обличчі та з предметом, схожим на пістолет», - розповів начальник Полтавського відділу поліції Олександр Терела.

Відносно підозрюваного обрано запобіжний захід у вигляді арешту. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Відомості про злочини внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає до шести років позбавлення волі.


Автор: За матеріалами Полтавського відділу ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2016, 15:26 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації