Вхід | Реєстрація

У районі з’явиться пожежний «Мерседес» та новий апарат УЗД

У районі з’явиться пожежний «Мерседес» та новий апарат УЗД

Спецавтомобіль передадуть німецькі партнери, а пристрій придбають на умовах співфінансування.

Під час поїздки представників Кобеляцького району до німецького міста Зінген голова райдержадміністрації Таміла Шевченко разом із Віктором Попругою, працівником обласного управління ДСНС, провели ряд зустрічей із німецькою стороною, на яких були затверджені важливі домовленості. По-перше, керівництво Зінгена безоплатно передасть пожежній частині автомобіль марки «Мерседес», на якому встановлена 5‑кубова бочка, та екіпірування для рятувальників. По-друге, подружжя Нетцхаммерів, благодійники, які раніше надавали фінансову допомогу районній лікарні та дитсадку «Золотий півник», знову зібрали кошти для медицини.

— Порадившись, ми спільно вирішили, що придбаємо новий апарат УЗД для поліклінічного відділення, — говорить Таміла В’ячеславівна. — Для цього використаємо кошти Нетцхаммерів і районної ради. Також допомогу обіцяли надати Петер Хенсслер та Ротарі-клуб.

По-третє, уже зібраний гуманітарний конвой для територіального центру та ЦРЛ. Туди увійшли велосипеди, інвалідні візки, ходулі, електротовари й інші речі. У пологове відділення надійдуть інкубатори для немовлят.

Передача автомобіля та гумконвою відбувається за сприяння мера Зінгена Бернда Хойслера.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 липня 2016, 09:14 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації