Вхід | Реєстрація

Гурт «Aspire» виступив перед юнаками Кременчуцької виховної колонії

Гурт «Aspire» виступив перед юнаками Кременчуцької виховної колонії

9 липня в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулась довгоочікувана зустріч - до підлітків завітав молодіжний гурт м. Кременчука «Aspire». Молоді хлопці і дівчата, ровесники вихованців, які не вживають алкоголю та наркотиків, поважають батьків та рідних і  вміють отримувати радість від життя у служінні Богу.

З перших хвилин виступу талановита молодь відразу захопили глядачів своїм професіоналізмом та стилем виконання.  Протягом декількох годин для вихованців гості влаштували справжнє свято творчості і таланту.

Злагоджено та надзвичайно проникливо звучали пісні про життя та про віру.  Цікаве виконання  зачепило серце кожного із присутніх в залі. Слова, що звучали з вуст артистів були сповнені любові до Бога, до ближнього. І не дивно, що вони відобразилися на обличчях вихованців радістю та теплою посмішкою.

Гості здивували хлопців не тільки чудовими піснями, в яких поділилися із кожним своєю радістю, підказали, як іти правильним шляхом, намагалися застерегти від помилок. Згодом в кумедних театральних сценках про сучасну молодь засудили пороки та людські страсті.  

Пісні та театральні виступи перепліталися розповідями всіх учасників гурту про свої захоплення, інтереси, пріоритети і  життєві історії. Про те, як кожний прийшов до Бога та присвятив йому своє життя.

Наприкінці вдячні слухачі подякували гостям бурхливими оплесками. А молодіжний пастор церкви «Христа спасителя» Сергій Борщов зазначив, що у кожної людини завжди є шанс на виправлення помилок, потрібно любити один одного, цінувати і берегти. Кожному із хлопців слід намагатися робити все можливе для того, щоб не тільки виправити свої помилки, але і не повторювати їх в подальшому.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації