Вхід | Реєстрація

Звернення голови Полтавської обласної ради з приводу проведення «хресного ходу»

Звернення голови Полтавської обласної ради з приводу проведення «хресного ходу»

9 липня в Україні мав розпочатись «хресний хід», у якому православні віряни нашої держави зі Сходу та Заходу зустрінуться у столиці.

За численними інформаційними повідомленнями, на тимчасово окупованих територіях Донбасу терористи готуються приєднатись до "ходи", щоб організовувати провокації на мирній території.

З метою запобігання можливим провокаціям з боку бійців злочинних військових формувань звертаюсь до керівника головного управління Національної поліції у Полтавській області Олега Беха, до керівника управляння СБУ у Полтавській області Юрія Рахівського з проханням:

- посилити заходи безпеки на території області на час проведення "хресної ходи," яка завершиться 27 липня у Києві;

- посилити роботу з виявлення та знешкодження можливих провокаторів-терористів серед мирного населення області;

- активізувати роботу у попередженні заворушень та інших протиправних заходів на час проведення "ходи".

Окремо закликаю громаду Полтавщини не піддаватись на можливі провокації підозрілих осіб і повідомляти про них правоохоронцям.

Заходи безпеки - у жодному випадку не протидія мирним зібранням християн. Полтавці поважали і поважають кожного вірянина, який дотримується законів України і прагне до миру і взаєморозуміння.

Ми виступаємо проти людей, які, прикриваючись ім'ям "християнин", під "колорадськими" чи "червоно-комуністичними" прапорами, готуються завдати шкоди полтавській громаді абсолютно не християнськими вчинками, ділять традиції православ'я на "ваші і наші".

Тож будьмо пильними і збережемо мир на наші землі.

Єдина країна, єдина віра, єдиний народ! Слава Україні!


Автор: Ігор Середа, пре-служба Полтавської обласної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2016, 11:10 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації