Вхід | Реєстрація

Змінено умови призначення надбавки на догляд за дитиною-інвалідом

Цю інформацію надав Олександр Боровик, начальник відділу грошових виплат та компенсацій.
Боровик повідомив, що Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту осіб, які доглядають за дітьми-інвалідами та інвалідами І-ї групи».

— Ці зміни передбачають, що з 1 січня 2017 року одному з батьків, прийомних батьків, батьків‑вихователів ДБСТ, усиновителів, опікуну, піклувальнику, які доглядають за дитиною-інвалідом групи А, призначається обов’язкова надбавка незалежно від факту роботи, навчання чи служби, — говорить Боровик. — Раніше ці категорії громадян за умови працевлаштування таких нарахувань не отримували.

Також начальник відділу грошових виплат та компенсацій наголосив, що, відповідно до розпорядження Міністерства соціальної політики, надбавка буде нарахована автоматично.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2016, 10:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації