Вхід | Реєстрація

Дитячий садок реконструюють за мільйон

21‑го липня відбулася чергова сесія Новосанжарської селищної ради. Депутати виділили кошти на дитячі садки, освітлення та ремонт вулиць і привітали з ювілеєм селищного голову Інну Кобу.

На початку сесії традиційно вітають із днем народження депутатів. Інна Коба вручає їм квіти, говорить слова вітання. Самій селищному голові на 50‑річний ювілей депутати та члени виконкому презентували велику картину, на якій зображена Інна Олександрівна у колі великої родини.

— Сім’я — це найдорожче для мене. Тому я надзвичайно вдячна вам за такий подарунок! — дякує Інна Коба депутатам.

У ході розгляду питань сесії депутати розглядають ряд звернень і виділяють кошти. Так, 35 тисяч гривень виділили для дитячого садка «Лелеченька» на покращення харчування, придбання нового холодильника та м’якого інвентаря. 33 тисячі гривень виділили для дитячого садка «Сонечко». За ці кошти покращать харчування, придбають нову постільну білизну та пофарбують ігрові майданчики на території закладу. 7 тисяч гривень виділяють депутати на придбання костюмів для естрадно-танцювального колективу «Дивосвіт».

Не обходять увагою і медицину: виділяють співфінансування у розмірі 73,4 тисяч гривень на придбання у 2017‑му році рентгенапарата у Новосанжарську ЦРЛ.

103 тисячі гривень підуть на продовження освітлення вулиць селища. Додали депутати і коштів на ремонти селищних доріг: 250 тисяч гривень — на ямковий ремонт та 115 — на капітальний.

Наприкінці сесії до селищного голови звернувся голова спілки допомоги учасникам АТО Олександр Чубаров, який нагадав про проблеми з отриманням земельних ділянок, зокрема для будівництва, у Нових Санжарах. У відповідь Інна Коба запевнила, що після виготовлення генерального плану селища рада виділить для учасників АТО цілу вулицю під нові забудови.

Після закінчення сесії селищний голова розповіла журналісту «ЕХО» про залучення для покращення інфраструктури селища коштів із державного бюджету в рамках різноманітних проектів. Так, уже цього року за 1 мільйон гривень, які дає держава, буде проведена реконструкція дитячого садка «Сонечко». Ще 580 тисяч Нові Санжари отримають на ремонт вулиць навколо селищного ринку.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2016, 18:23 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації