Вхід | Реєстрація

Жителя Сухинівки вбило блискавкою

Учорашнє погіршення погодних умов, яке супроводжувалось грозою, блискавкою та зливою, мало жахливі наслідки.

Природна стихія забрала життя мешканця Кобеляцького району та ледь не спричинила загорання лісу.

У вівторок о 18:20 до Кобеляцької центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що поблизу села Сухинівка у чоловіка влучила блискавка. Житель цього населеного пункту, 1977 року народження, саме пас худобу, коли його вдарив електричний розряд. Удар був смертельним для чоловіка.

Цього ж дня поряд із селом Кустолові Кущі від влучання блискавки загорілась суха лісова підстилка. Завдяки оперативним діям кобеляцьких і білицьких рятувальників пожежа була локалізована. На допомогу рятувальникам прийшла природа. Почалась злива, яка ліквідувала рештки пожежі.    

Юрій Гребенюк, начальник районного сектору ДСНС, закликає громадян бути максимально обережними під час відпочинку у лісах та лісостепових зонах:

— Не розводьте багаття в лісі. Слідкуйте, щоб діти не бавилися сірниками й запальничками. Не залишайте місця відпочинку, не загасивши вогнища. При погіршенні погодних умов не залишайтесь на відкритій місцевості, намагайтесь сховатись у приміщення або під невеликі дерева.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2016, 17:25 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації