Вхід | Реєстрація

Кременчук втратив іще одного захисника

Кременчук втратив іще одного захисника

Унаслідок нещасного випадку загинув наш земляк. По дорозі на Яворський полігон (Львівщина) з відпуски 28-річний військовий Ігор Назарченко потрапив під потяг та загинув.

Назарченко служив за контрактом. На Яворського полігоні проходив навчання перед призначенням в зону бойових дій.

У Кременчуці у солдата залишилася дружина і маленька дитина.

"Коли ми приїхали на полігон, нам дали невелику відпустку щоб подивитися на гарне місто Львів. Але він напевно поїхав одразу додому до своїх рідних. Повертаючись десь на залізничній колії трапилося лихо. Ігор потрапив під потяг. Напередодні він прислав нам фото квитка, мовляв, чекайте, їду...", - телефоном розповів «Програмі Плюс» військовослужбовець 93-ї бригади, який служив разом в одному батальйоні з Ігорем Назарченко.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 серпня 2016, 14:52 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації