Вхід | Реєстрація

Олексію Чигрину вручили орден

Олексію Чигрину вручили орден

У такий спосіб громадська організація «Країна» відзначила заслуги лікаря мануальної терапії.
Історію виникнення цієї ідеї розповів Віталій Чешко, пацієнт Олексія Чигрина:

— Я проживаю в Ічні Чернігівської області. У кінці 80‑х — на початку 90‑х років працював у Кобеляках, в райкомі партії. У ті роки познайомився з Миколою Касьяном і Олексієм Чигрином. Я страждаю на остеохондроз і тому більше двадцяти років звертаюсь за допомогою до Олексія Федоровича. Чекаючи своєї черги, постійно говоримо з пацієнтами про те, що заслуги цієї людини до цього часу не відзначені на державному рівні. Мені ж самому доводилось бачити, скількох людей цей лікар поставив на ноги. Тим паче, що сам Микола Андрійович називав його кращим своїм учнем.

Оскільки розмови пацієнтів нічого не вирішували, потрібно було заручитись підтримкою місцевих жителів. Віталій Чешко звернувся до кобелячанина Анатолія Таранушича, із яким працював по партійній лінії. Таранушич погодився з цим задумом.

— Він написав лист із проханням про відзначення Чигрина, який підкріпили підписами мешканців району, — каже Чешко. — Так як я доводжусь членом громадської організації «Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна», то звернувся з листом до голови Олександра Сопова. Сопов погодився і передав мною орден «За розбудову України». Це найвища нагорода, яку вручає громадська організація.

9 серпня на церковне свято великомученика і цілителя Пантелеймона відбулось вручення відзнаки. Його з дозволу отця Георгія Момохода провели в Свято-Покровській церкві. Перед присутніми виступили Віталій Чешко та Анатолій Таранушич. Вони й вручили Олексію Чигрину орден.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2016, 10:47 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації