Вхід | Реєстрація

Квиток на автобус можна купити не виходячи із дому

Квиток на автобус можна купити не виходячи із дому

Здається епоха черг на автостанціях остаточно відходить у минуле, як атавізм минулого століття. Розвиток сучасних інформаційних технологій робить можливим те, що ще п’ять-шість років тому, здавалось нездійсненною мрією.

Україніці, принаймі та частина із них, хто має статус «просунутих», тобто людей, котрі намагаються користуватися всіма перевагами того, що називається інформаційним простором, вже давно звикли величезну кількість покупок робити через інтернет. Люди, які часто їздять за кордон, знають, що зараз замовити квитки на будь-який вид транспорту, вибрати номер в готелі або хостелі і навіть записатися на екскурсію в Будапешті, Римі чи Празі, можна сидячи вдома, десь у маленьких Кобеляках, Решетилівці, Нових Санжарах. Достатньо мати у себе в будинку комп’ютер підєднаний до інтернету і вміти ним користуватися. І все, сиди на зручному стільці або диванчику, пий каву і набирай на клавіатурі потрібний текст. І можеш забронювати  та оплатити номер, квиток, отримати попаду і консультацію. А якщо підписатися на потрібний сайт, то тобі регулярно буде надходити новинна інформація про різні акції, розпродажі, нові рейси. Ось не так давно можна було купити квитки зі Львова до Праги за 106 гривень. А бувають дні, коли подорож із Києва до Барселони чи із Кракова на Тенерифе, може коштувати дешевше чим доїхати із Дніпра до Луцька.

В самій Україні подібні сервіси ще не так розвинуті, як у Європі. І таких грандіозних розпродажів місцеві перевізники ще не влаштовують. Але процеси йдуть і у нашій державі. І поява такого сервісу, як «Рейс. юа» є цьому черговим підтвердженням. За допомогою даного ресурсу можна без проблем купити квитки на регулярні автобусні рейси, як по Україні, так і далеко за її межі. Хочеш з Івано-Франківська у Безансон чи із Запоріжжя у Дюссельдорф?. Будь-ласка, немає проблем. Заходь на сайт, читай, замовляй, бронюй і подорожуй. Все розписано покроково, достатньо лише слідувати інструкції. Потрібно дізнатися про рейси та наявність квитків на них по Україні? Це теж можливо і теж працює. Тому бажаючих замовити автобусний квиток на Рейс юа вистачає. І їх кількість постійно збільшується. Тим більше, що після зниження акцизу на вживані авто чимало українців мають намір зїздити в Німеччину чи іншу державу Євросоюзу аби дешевше купити автомобіль. Звідти можна їхати вже на машині, а туди можна легко і зручно дістатися на автобусі.

Бузумовно кількість бажаючих подорожувати і замовляти квитки через інтернет може бути набагато більшою. Головним стримуючим фактором від поїздки, нині є відсутність достатньої кількості грошей у потенційних подорожувальників. Але то – інша історія. Тим більше, що сучасна криза рано чи пізно, але має закінчитися.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2016, 19:38 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації