Вхід | Реєстрація

На сусіда — з вилами

На сусіда — з вилами

17 серпня близько 19:00 до Царичанського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця вулиці Івана Мазепи (колишньої Інтернаціональної) районного центру про те, що його сусід Н., 1955 року народження, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, ображає його нецензурною лайкою та погрожує вилами.

На місце події виїхали працівники поліції, які припинили сварку та забрали знаряддя погрози — вила. П’яний Н. досить міцно тримав вила. Поліціянтам довелося прикласти зусилля, щоб їх відібрати.

У ході збору матеріалу було виявлено, що любитель оковитої, вживши пляшку горілки, з хуліганських мотивів погрожував заявнику спричинити тілесні ушкодження вилами і на прохання припинити свої дії ніяк не реагував.

За цим фактом відомості про вчинене правопорушення внесено до ЄРДР із визначеною кваліфікацією за статтею 296 (ч.1)ККУ («Хуліганство»). Стаття передбачає штраф, обмеження волі або позбавлення волі на певний термін. Відносно громадянина Н. міра запобіжного заходу не обиралася у зв’язку з тим, що вчинений злочин належить до злочинів невеликої тяжкості.

На даний час триває досудове слідство. У найкоротший термін буде вирішене питання про повідомлення про підозру та направлення кримінального провадження до суду.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2016, 10:18 | Царичанка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації