Вхід | Реєстрація

У волейбольному турнірі перемогли «Червоні Квіти»

У волейбольному турнірі перемогли «Червоні Квіти»

27 серпня на міському пляжі «Золотий» відбулись змагання з пляжного волейболу, присвячені 25‑ій річниці незалежності.

У турнірі зустрілись 10 команд колективів фізкультури сільських громад Кобеляцького району. Учасники були розподілені на 3 підгрупи.

У І групу потрапили «Дашківка», «Білики» та «Світлогірське». За результатами ігор, групу очолили біличани, другими були світлогірці, третіми — дашківці. У ІІ групі змагались команди «Придніпровське», «Котовське», «Червоні Квіти­2» та «Світлогірське­2». Після проведених поєдинків, першу позицію посіли представники Світлогірського, за ними розмістились придніпровці, червоноквітівці та котовці. У ІІІ групі боролись «Бутенки», «Кірове» та «Червоні Квіти». Кращими у цій групі були представники Бутенок, другими стали волейболісти з Червоних Квітів, останніми — кіровці.

У півфінальних трійках біличани переграли спортсменів із Придніпровського та Бутенок, а команда «Червоні Квіти­1» — «Світлогірське­1» та «Світлогірське­2».

Перемогу в турнірі святкували червоноквітівські спортсмени, які в фінальному поєдинку перемогли біличан із рахунком 15:10.

 

Кобеляцькі держслужбовці стали четвертими

26 серпня в Полтаві проходили змагання традиційної спартакіади держслужбовців Полтавщини, у яких взяли участь 23 спортивні делегації.

Команда Кобеляцького району, яка була срібним призером минулорічних змагань, зайняла ІV місце в загальному заліку.

Наші спортсмени досягли таких результатів у видах спорту: міні­футбол — ІІІ місце, волейбол — V — VІІІ­е, шашки — VІ­е, настільний теніс — VІ­е, шахи — ХІV­е.

 

«Колос» розпочав ІІ коло з поразки

Минулими вихідними відбулися матчі десятого туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд першої ліги. У неділю районна команда грала на виїзді з первозванівською «Вікторією». Учергове футболісти з Первозванівки підтвердили свою перевагу над кобеляцьким «Колосом».

Із перших хвилин матчу господарі контролювали м’яч, комбінували, а «колосини» грали на контратаках. Перший гол первозванівці забили з 11‑метрової позначки. А на доданій до першого тайму хвилині господарі відзначились вдруге.

Протягом другої сорокап’ятихвилинки «колосяни» намагались переломити хід гри, але їм цього не вдалось. Натомість гравці «Вікторії» провели ще чотири результативні атаки. На жаль, усі голи «Колос» пропустив через грубі помилки в захисті. Як наслідок, 6:0 — перемога первозванівської команди.

У інших матчах туру групи Б були зафіксовані такі результати: ФК «Кобеляки» — ФК «Козельщина» 0:1 (молодь — 6:1), «Маяк» — «Псьол» 2:2 (3:5), «Вікторія» — «Колос» 6:0 (3:1), ФК «Карлівка» — ФК «Машівка» 1:0 (10:2).

Турнірна таблиця

чемпіонату області з футболу

І ліга, група Б

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Вікторія» (Первозванівка)

9

7

2

0

30­7

23

2

ФК «Карлівка»

9

6

1

2

13­10

19

3

ФК «Машівка­Нове Життя»

9

4

3

2

23­8

15

4

ФК «Кобеляки»

9

4

3

2

25­11

15

5

ФК «Козельщина»

9

4

0

5

19­24

12

6

«Псьол» (Гадяч)

9

2

3

4

13­17

9

7

«Маяк» (Котельва)

9

2

2

5

12­17

8

8

«Колос» (Кобеляки)

9

2

2

5

8­29

8

9

«Стандарт» (Нові Санжари)

8

1

0

7

12­32

3

 


Автор: Максим ОНИЩЕНКО, представник РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2016, 11:13 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації