Вхід | Реєстрація

Новосанжарські держслужбовці — перші в області

Новосанжарські держслужбовці — перші в області

Державні службовці Новосанжарщини зайняли призові місця в ІІ-му етапі Всеукраїнської спартакіади державних службовців.

У п’ятницю 26 серпня на спортивній базі міста Полтави відбувся ІІ етап Всеукраїнської спартакіади державних службовців, у якій взяли участь представники Новосанжарської райдержадміністрації та районних представництв центральних органів виконавчої влади. Урочисте відкриття відбулося на стадіоні «Динамо», де учасників привітав начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Буцький. Олександр Валерійович, за традицією, відзначив найактивніших учасників обласного етапу «Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх — спільна турбота», який проводився з 1 по 30 квітня 2016 року. За результатами місячника, уже четвертий рік поспіль перше місце посів Новосанжарський район. Голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха отримав з рук очільника спорту області призовий кубок, грамоту та диплом за активну участь у проведенні акції.

По закінченні урочистої частини спортсмени з 23-ох районів області взяли участь у змаганнях з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Новосанжарські шашкісти посіли перше загальнокомандне місце. Волейбольна команда у складі Сергія Бульбахи, Олександра Кульчинського, Володимира Литвиненка, Ігора Романця, Юрія Плішкіна, Таміли Музики, Ірини Чорної та Лесі Капустюк посіла ІІІ місце. Слід відзначити кращих спортсменів-держслужбовців нашого району: Лілія Бугаєнко — головний спеціаліст з обліку і звітності та кадрового забезпечення відділу АПР, екології та природних ресурсів РДА (І місце з настільного тенісу), Людмила Співак — заступник керівника апарату, начальник відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату РДА (І місце з шашок), Олександр Сущенко — головний спеціаліст з питань рослинництва, екології та природних ресурсів відділу АПР, екології та природних ресурсів РДА (ІІ місце з шашок).
Усі переможці та призери спартакіади нагороджені кубками, грамотами та медалями.


Автор: Прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 вересня 2016, 18:41 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації