Вхід | Реєстрація

Нове багатофункціональне ліжко передали обласному онкодиспансеру

Нове багатофункціональне ліжко передали обласному онкодиспансеру

Обладнання забезпечили активісти Міжнародного благодійного фонду "Боротьба проти наркоманії та дитячої злочинності". Представник фонду Валентин Петренко говорить - лише ліжком допомога фонду закладам області не обмежилась.

- Ми зустрілись з головою обласної ради Олександром Біленьким, щоб налагодити співпрацю між фондом і Полтавщиною. Під час спілкування нас вразила обізнаність Олександра Юрійовича у соціальних потребах області. Буквально за одну добу ми вирішили всі питання: Микільський навчально-реабілітаційний центр у Полтавському районі отримав одяг, іграшки, посуд, канцтовари, харчі, а окнкодиспансер обласної клінічної лікарні - багатофункціональне спеціалізоване ліжко, - розповідає активіст.

Ліжко встановили у проктологічному відділенні онкодиспансеру. Головний лікар закладу Орест Вовк говорить - так несподівано розпочалося оновлення матеріальної частини відділення, яке вже давно було на часі.

- Кілька днів тому обговорили з головою обласної ради наші матеріальні проблеми. Тоді він сказав: "Це не загальна тема. Потрібні конкретні кроки." І до нас приїхало таке необхідне нам ліжко. Навіть не очікував, що проблеми можна так швидко вирішувати, та ще й із залученням міжнародних донорських організацій - дивується Орест Вовк.

Це вже п'яте багатофункціональне ліжко, яке отримав онкодиспансер за останній час. Активісти фонду "Боротьба проти наркоманії та дитячої злочинності" говорять - за такого сприяння будуть продовжувати співпрацю з соціальними закладами Полтавщини.     

 


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2016, 15:42 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації