Вхід | Реєстрація

Траншею загорнуть, а Тракторний  засиплять щебенем

Траншею загорнуть, а Тракторний  засиплять щебенем

Роботи із заміни водогону у провулку Тракторний затягнулися і місцеві жителі надалі вибираються із будинків попід парканами. Утім, у Новосанжарській селищній раді запевняють: затримка сталася не з вини працівників комунгоспу.

Два тижні тому ми писали про скарги мешканців провулку Тракторний, що у Нових Санжарах, на роботу працівників селищного комунгоспу. Уже кілька тижнів у провулку та сусідній із ним вулиці 8 Березня тривають роботи із заміни водогону. Увесь цей час провулком проходить глибока траншея, а викопана із неї земля змушує місцевих жителів пробиратися із своїх домівок попід парканами.

22‑го серпня, коментуючи ситуацію, селищний голова Інна Коба пообіцяла, що у найближчі дні роботи будуть завершені, а траншея зарита. Утім, станом на 5 вересня більша частина Тракторного лишалася перекопаною.

— Якісь проблеми із врізкою у сусідньому дворі, — пояснює літня жінка, яка виходить із провулку вранці 5‑го вересня. — Днями вже почали засипати траншею, але дійшли сюди і чомусь зупинилися.

Біля двору одного із домогосподарств у цей час стоїть автомобіль комунгоспу, а на подвір’ї виконують якість роботи кілька його працівників. Очевидно, що роботи таки виконують, але із помітним відставанням від запланованого графіку.

У селищній раді пояснюють: причина затримки не у повільній роботі працівників комунгоспу, а у позиції деяких мешканців провулку.

— Після того, як тут проклали нову лінію, неприпустимо, щоб у двір заходили старі врізки із наполовину згнилих труб. Вони потім від тиску просто рватимуться. Однак не всі люди це розуміють. І наполягають, щоб ми підключали нову лінію до старих труб, — пояснює селищний голова Інна Коба. — Це і викликає затримку. Якби усі одразу погодились на заміну врізок, ту траншею давно б засипали.

Більшість мешканців Тракторного придбали труби та інші необхідні для підключення матеріали власним коштом. А от деяким самотнім громадянам поклали нові пластикові труби за рахунок комунгоспу. Власне, 5‑го вересня працівники комунгоспу і виконували роботи і заміни врізки у дворі літнього чоловіка, який не зміг придбати пластикові труби самостійно. Після цієї вимушеної затримки траншею по Тракторному загорнуть, а дорожнє покриття у провулку відновлять, засипавши щебенем.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2016, 13:15 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації