Вхід | Реєстрація

Міський голова дотримав слова

Міський голова дотримав слова

І за розпорядженням Олександра Копельця у дворах багатоквартирних будинків на Броварській, 5 і 7 провели роботи з асфальтування й водовідведення.

У тижневику «ЕХО» було надруковано кілька статей щодо ситуації, із якою зіткнулись жителі двоповерхівки. Рясні дощі, які випали протягом літніх місяців, частково зруйнували асфальтне покриття у дворі. Також від води почала провалюватися земля, утворюючи глибокі ями. У квартирах кількох жителів помокріли стіни, а в підвалі стояла вода. Зі слів мешканців двоповерхівки, вода стікала з території торговельної бази «Два кума», яка розташована вище по рельєфу. Жителі будинку написали кілька заяв до міської ради. 11 серпня на сходку мешканців двоповерхівки приїхали міський голова Олександр Копелець та його заступник Анатолій Кісіль. Очільник міськради пообіцяв до середини вересня допомогти жителям будинку вирішити проблему.

І дотримав свого слова. У неділю 18 вересня у дворах двоповерхівок на Броварській, 5 і 7 був частково перестелений асфальт і встановлений жолоб для відведення води. Мешканці Броварської говорять, що усі витрати на себе взяла міська рада, власники оптової бази «Два кума» надали будматеріали. Самі жителі двоповерхівок допомогли фізично.

Зараз асфальтне покриття відновлене. Жителі багатоквартирних будинків висловлюють подяку керівництву міської ради за виконану роботу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2016, 09:10 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації