Вхід | Реєстрація

Вихованців Кременчуцької колонії навчали вирішувати складні життєві ситуації

Вихованців Кременчуцької колонії навчали вирішувати складні життєві ситуації

Вихідного дня вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області в рамках Кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA переглянули документальний фільм швецького режисера Еріка Бефвінга «Із розплющеними очима».

Головна ідея фільму – психологічні та моральні взаємовідносини між близькими людьми, пошук розв’язання непростих, проблемних питань, які постають в родині і соціальному середовищі.

Перед початком перегляду юнакам запропонували знайти підтверджуючі аргументи на користь вибору життя і свідомого вирішення напружених сімейних і суспільних взаємовідносин. Разом проаналізувати події, відображені у фільмі та зрозуміти проблеми його героїв.

У формі дискусії юнаки висловили власні думки щодо подолання негативних звичок, говорили про вміння довіряти своїм рідним і радитися з ними у скрутні хвилини життя. Дійшли висновку, що в сім’ї завжди повинна бути моральна підтримка, взаєморозуміння і співчуття.

Після перегляду фільму хлопці виконали декілька завдань: кожний із них придумав власну назву кінострічки, одним реченням окреслив головну ідею фільму, промовив слова головного героя, які найбільше вразили.

Творчо і цікаво завершилося заняття Кіноклубу Docudays UA: юнаки створили «Дерево життя», на якому розмістили різнобарвні квітки і пелюстки з описом позитивних життєвих цілей на майбутнє і альтернативних способів вирішення актуальних сімейний проблем.

З вихованцями, в Храмі Іоанна Хрестителя отець Олександр провів духовно-просвітницьку бесіду, наголошуючи на вмінні радіти кожному дню життя, приносити щастя і втіху своїм рідним і близьким, вчитися бути сміливими, чесними і відповідальними, виявляти любов і турботу до своєї сім’ї.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2016, 19:26 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації