Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали порушника ПДР із «липовими» поліцейськими номерами

У Полтаві затримали порушника ПДР із «липовими» поліцейськими номерами

2 жовтня близько 20-ї години на службу 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Соборності водій автомобіля «SKODA Super b» із державними номерними знаками на синьому фоні неодноразово порушує Правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації на дорозі.

Інспектори патрульної поліції по вулиці Європейській виявили та зупинили даний транспортний засіб. Під час перевірки за наявними базами патрульні встановили, що державний номерний знак не відповідає автомобілю «SKODA Super b».

Охоронці порядку попросили чоловіка надати посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль. Останній нервував, поводив себе неадекватно та відмовлявся виконувати вимоги поліцейського. Патрульні попросили чоловіка вийти із машини, адже запідозрили, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння. Крім того, у салоні автомобіля інспектори також побачили предмет, схожий на вогнепальну зброю, документів на яку у чоловіка також не було.

При поверхневому огляді транспортного засобу у багажнику виявили 6 пар державних номерних знаків на білому фоні. Як з’ясували поліцейські, 36-річний водій уродженець міста Кременчук, розшукується у Харківській області за шахрайство.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Полтавського відділу поліції. Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. Відкрито кримінальне провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: Управління патрульної поліції у місті Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2016, 15:46 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації