Вхід | Реєстрація

У дитини вкрали телефон на ігровому майданчику

У дитини вкрали телефон на ігровому майданчику

Минулого тижня на Новосанжарщині злодії крали кабелі зв’язку, телефони, скутери та побутову техніку.
Правоохоронці продовжують фіксувати зменшення кількості повідомлень до відділення поліції. Так, за минулий тиждень до поліцейських звернулися 81 раз. Із цих повідомлень 19 занесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Серед скоєних злочинів домінували крадіжки.

26‑го вересня невідомі викрали 100 метрів кабеля з ліній «Укртелекому» у Малій Перещепині. Того ж дня аналогічний злочин стався у Варварівці, коли злочинці вкрали вже 400 метрів кабеля зв’язку. Ще одна схожа крадіжка сталася на цьому ж тижні у Нових Санжарах, коли невідомі викрали 150 метрів фідера зі станції зв’язку «МТС».

29‑го вересня у Руденківці викрали скутер «Viper» червоного кольору. Власниця залишила його без нагляду. Украдений засіб пересування оцінює у 3000 гривень.

У Андріївці крадій заволодів мобільним телефоном, який батьки дали малолітній дитині. Телефон марки «Fly» був залишений на ігровому майданчику. Ціна мобільного — 800 грн.

1‑го жовтня у Кунцевому злодій вибив вікно в помешканні та вкрав бензопилку. А у Нових Санжарах того ж дня крадій зумів винести із зачиненого будинку побутову техніку, не виламуючи дверей і не розбиваючи вікон! Як з’ясувалося, скориставшись відсутністю господині, зловмисник відчинив будинок, підібравши ключі, і виніс із кухні соковитискачку, мультиварку, мікрохвильову піч і навіть 2,5 літри олії.

Минулого тижня у районі сталася одна ДТП. На перехресті доріг на Малу Перещепину та Богданівку перекинувся «ВАЗ-2101». Водій та пасажир отримали легкі тілесні ушкодження.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 жовтня 2016, 11:17 | Н.Санжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації