Вхід | Реєстрація

«У добру путь, дорогі призовники»

«У добру путь, дорогі призовники»

У понеділок 3 жовтня у великому залі райдержадміністрації відбулися урочисті проводи юнаків до лав Збройних Cил України.

Під урочистий марш майбутні солдати зайшли до зали і вишикувалися на авансцені. Їх привітав військовий комісар району Олександр Світенко. Він повідомив, що протягом жовтня і листопада вирушать служити до лав Збройних Сил України 17 юнаків та провів перекличку призовників.

Майбутніх солдатів привітали керівник апарату райдержадміністрації Олена Бакуліна та заступник голови районної ради Олександра Лабагур. Вони побажали призовникам бути відважними і висловили впевненість у тому, що армія тримається саме на мужніх і хоробрих хлопцях.

З напутніми словами до юнаків звернулися учасник АТО Володимир Сидоренко та протоієрей Сергій Пігарєв. Священик побажав хлопцям в будь-якій ситуації залишатися людьми і вручив кожному ікони, які оберігатимуть їх на службі.

З хвилюванням звернулася до майбутніх захисників мама одного з призовників Наталія Мартинець. Від імені усіх матерів Наталія Олександрівна вручила хлопцям мішечки з землею як символ пам’яті про свій отчий дім.

У залі були присутні учасники антитерористичної операції на сході країни. Тож користуючись нагодою, Олена Бакуліна, Олександра Лабагур та військовий комісар Олександр Світенко вручили мужнім чоловікам  нагрудні знаки «Учасник АТО».

Підняли настрій і бойовий дух призовникам невеликим концертом самодіяльні артисти. Завершились урочисті збори, присвячені проводам призовників до лав Збройних Сил України, звучанням Гімну України.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2016, 13:31 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації