Вхід | Реєстрація

Із піснями, гуморесками і короваєм

Із піснями, гуморесками і короваєм

30 вересня у Кобеляцькому районному територіальному центрі відбулося святкування 25‑річчя міжнародного дня людей похилого віку та День ветерана.

Винуватців свята поздоровили голова райради Володимир Кішінський, керівник Управління соцзахисту Зоя Петренко та директор терцентру Валентина Кинько. Вони побажали пенсіонерам здоров’я, миру й добра.

Спеціально до цієї дати відвідувачі відділення денного перебування та учасники гуртка «Умілі ручки» організували виставку робіт «Українська вишивка». Також свої вишивані вироби представили Галина Долгова і Галина Мацак.

Вітальну програму для присутніх провели учасники самодіяльного хору «Ветеран» і танцювального ансамблю «Барвінок». У перервах між їх виступами гуморески декламувала Зінаїда Косенко.

На завершення заходу гостей пригостили запашним короваєм, який спекли працівники міського хлібозаводу.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2016, 17:45 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації