Вхід | Реєстрація

Як Полтавщина страхується від «чужих» сміттєвозів

Як Полтавщина страхується від «чужих» сміттєвозів

Львівське сміття, яке набуло широкого розголосу по всій Україні, добралося до Дніпра. Про це пишуть тамтешні ЗМІ. Здавалося б, епопея закінчилася, але ж ні.  Періодично вантажівки зі сміттям зі Львова з'являються на під'їздах до різних населених пунктів Дніпропетровської області, де їм дорогу перекривають місцеві активісти та правоохоронці.

Як повідомляє місцевий громадський активіст Павло Головаха, він особисто став свідком оформлення адміністративного протоколу на затриману вантажівка зі сміттям. Автомобіль зупинили у напрямку до Дніпра.

Ситуація у Дніпрі підвищує градус напруги і на Полтавщині. Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький звернувся до правоохоронців області, аби ті уважніше стежили за вантажівками з номерними знаками інших областей.

"Ситуація у Дніпрі змушує нас насторожитись. Завертаюсь до правоохоронців. Це вже не забаганка одного водія. Риторичне питання - куди поїдуть сміттєвози, які не пустили до Дніпра? Необхідно забезпечити цілодобовий контроль за переміщенням сміттєвозів з номерними знаками інших областей територією Полтавщини. Сьогодні на Решетилівському сміттєзвалищі встановили цілодобове чергування. Вже ведемо подібну роботу районах області. Потрібно чітко визначити кількість звалищ у області і встановити контроль над їх роботою, бо на Полтавщині ще не вистачало "чужого" сміття", - повідомив голова обласної ради Олександр Біленький.

На сьогоднішній день рейди проти сміття зі Львова проводять співробітники правоохоронних органів з Кам'янського, що на Дніпропетровщині. Раніше "чужі" сміттєвози відмовились приймати громади, зокрема, у Житомирській та Вінницькій областях. Днями ж купу львівського сміття виявили на Полтавщині поблизу Решетилівки.

 

На території Полтавщини уже знайходили грубо викинутим імовірно Львівське сміття


Автор: Ігор Середа, прес-служба Полтавської облради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2016, 16:24 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації