Вхід | Реєстрація

Пріоритетний напрямок – розвиток галузі охорони здоров’я

Пріоритетний напрямок – розвиток галузі охорони здоров’я

11 жовтня Дмитро Омеляненко провів засідання постійної комісії Кобеляцької районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Участь у роботі засідання взяли голова районної ради Володимир Кішінський та його заступник Оксана Гордійко, голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко, депутат Полтавської обласної ради Микола Жук, депутат районної ради Анатолій Таранушич та головний редактор районної газети «Колос» Наталія Пузина.

На порядок денний профільної комісії було внесено п’ять питань. Першим члени профільної комісії заслухали інформацію начальника управління соціального захисту населення Зої Петренко, яка ознайомила із змінами та доповненнями, які необхідно внести до районної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013 – 2020 роки.

Далі депутати заслухали інформації головних лікарів Кобеляцької центральної районної лікарні Володимира Казирода та комунального закладу «Кобеляцький Центр первинної медико – санітарної допомоги» Любов Коломієць про стан надходження і використання благодійних внесків, спонсорської та гуманітарної допомоги лікувальними закладами за 9 місяців 2016 року.

Після обговорення цих питань депутати одноголосно рекомендували внести їх до проекту порядку денного десятої сесії районної ради сьомого скликання.

В ході засідання члени профільної постійної комісії ознайомилися з інформацією щодо впорядкування ліжкового фонду та структури штатної чисельності; вивчили потребу в коштах, які необхідно виділити з районного бюджету на першочергові потреби та, вкотре, обговорили питання реформування галузі охорони здоров’я. У ході обговорення вищеназваних питань депутати дійшли думки, що лише спільними зусиллями депутатського корпусу та виконавчої гілки влади можна зберегти галузь охорони здоров’я у Кобеляцькому районі.


Автор: Кобеляцька районна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2016, 18:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації