Вхід | Реєстрація

У Царичанському районі буде тепло

У Царичанському районі буде тепло

На сьогодні у країні розпочався опалювальний сезон. Та не всі регіони виявилися готовими до його початку.

Багато державних підприємств, установ не отримали від «Нафтогазу» ліміти на газопостачання. Щоб виправити ситуацію, підприємства повинні підписати угоди з «Нафтогазом» на постачання тепла. Проблема виникла на державному рівні, при чому, переважно у соціальних установах.

Ситуацію з початком опалювального сезону в Царичанському районі прокоментували голова РДА Сергій Турський і директор комунального підприємства «Факел» Юрій Баршак. Ми бесідували з ними 22 жовтня. Сергій Турський повідомив, що на цей день опалювальний період вже розпочався.

— Найбільш вразливі соціальні установи вже з теплом. У районній лікарні подали тепло 22 жовтня. Буквально сьогодні ми з Баршаком повернулися з Києва, куди їздили для вирішення питання постачання тепла. Ми підписали угоди на постачання газу для Царичанського району з «Нафтогазом». Тож, як кажуть, крига скресла.

За словами очільника району, у дитсадки вже подали тепло, окрім ДНЗ № 1 і зорянського дитячого закладу, де закінчуються ремонти. Як відомо, школярі зараз на канікулах. Учні 13-ти великих шкіл району пішли на канікули на 2–3 дні раніше. Як запевнив голова райдержадміністрації, після закінчення канікул діти прийдуть навчатися вже у теплі приміщення. Щодо інших бюджетних організацій, то питання теплопостачання вирішується.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2016, 20:12 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації