Вхід | Реєстрація

«Олімпія» має право працювати лише до півночі

Працівники новосанжарського кафе «Олімпія» запевняють: заклад не порушує режиму роботи. А в день, коли біля кафе сталася бійка, яка завершилася ножовим пораненням, заклад зачинився вчасно: до першої години ночі. У селищній раді роз’яснюють: режим роботи «Олімпії», як і решти новосанжарських кафе, — лише до 00:00.

Після публікації у минулому номері тижневика матеріалу про сесію селищної ради до журналіста зателефонували із кафе «Олімпія».

— Одна із депутатів під час сесії сказала, що ми зачинилися після чотирьох. Це неправда. Кафе вже у 00:30 закрили. Це можуть підтвердити і працівники поліції, які виїжджали на виклик. Ми графіку роботи не порушуємо, — пояснила продавець Ірина Балко.

За словами працівниці закладу, «Олімпія» мала право працювати до години ночі, оскільки за кілька днів до інциденту виконком селищної ради прийняв рішення про подовження терміну роботи кафе до 1:00.

Після зустрічі з працівницею «Олімпії» ми спробували перевірити надану нею інформацію. У новосанжарській поліції дійсно підтвердили, що увечері тієї п’ятниці заклад не працював до четвертої ранку.

— Ми приїхали за викликом близько години ночі, можливо о 1:10. У цей час «Олімпія» вже була закрита, бармен перебувала вдома, — запевнив старший оперуповноважений Новосанжарського відділення поліції Володимир Гладун.

Утім, навіть якщо заклад зачинили о 00:30, порушення режиму роботи все ж таки відбулося. Під час засідання виконкому селищної ради дійсно прийняли рішення про подовження режиму роботи «Олімпії» до 1:00. Проте на засіданні сесії селищної ради депутати не підтримали це рішення.

— Власник закладу мав отримати рішення для того, щоб подовжити час роботи свого кафе. Рішення такого селищна рада не надала, тому і працювати довше «Олімпія» не мала законних підстав, — пояснив заступник селищного голови Валентин Івашина.
Отже, режим роботи закладу не змінився: кафе має зачинятися опівночі, як і решта новосанжарських розважальних закладів ресторанного типу.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2016, 10:44 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації