Вхід | Реєстрація

«Іскорєнять і позбавлятись!»

«Іскорєнять і позбавлятись!»

Новосанжарське відділення поліції очолив правоохоронець із 18‑річним стажем Віктор Дудка. До переведення у Нові Санжари очолював Хорольське відділення поліції.

7‑го листопада свою першу прес-конференцію у якості начальника Новосанжарського відділення поліції дає 43‑річний Віктор Дудка. Новим підлеглим його представили ще 1‑го листопада. До призначення у Нові Санжари правоохоронець близько року працював начальником Хорольського відділу поліції.

Про себе новий начальник новосанжарських поліцейських говорить неохоче і небагато. Пояснює: його автобіографію можна знайти і в глобальній мережі. Звідти, наприклад, можна дізнатись, що народився Віктор Дудка 1973 року у Тростинці Васильківського району Київської області. Має стаж роботи у правоохоронних органах близько 18 років. До Нових Санжар і Хоролу працював начальником у Чорнухах.

— Які плани на новому робочому місці?

— Нормальний адекватний робочий настрій. Входжу в курс справ. Що не буде працювати — підтягнемо, налагодимо і все буде добре.

 

— Як прокоментуєте затримання при спробі отримання хабара вашого нового підлеглого?

— Поки що нічого коментувати не буду. Хоч це сталося ще до мого приходу, утримаюсь від коментарів. Але від себе додам: у колективі таких буду іскорєнять і позбавлятись!

 

— Як будете співпрацювати із громадськими організаціями, зокрема «Самообороною»?

— Ми співпрацюємо з усіма: громадськими формуваннями, органами влади, нашими добровільними помічниками. Головне — донесення до людей того, що поліція перестала бути органом, який лише карає, а стала органом надання сервісу.

 

— Які кадрові зміни очікують відділення поліції?

— Оголошені конкурси на посади дільничних та слідчих. Будуть зміни у штатці. Держава обіцяє підвищення соціального статусу і підвищення матеріального забезпечення. Це допоможе залучити до поліції якісні кадри.

 

— Як оцінюєте проміжні результати реформи поліції?

— Є позитивні моменти, є негативні. Але, як говорить міністр Арсен Аваков, реальна реформа відбувається лише у нас.

 

Цікавий момент з біографії Віктора Дудки: влітку він не пройшов переатестації та 5‑го липня був звільнений із поліції. Проте у серпня Полтавський окружний адмінсуд поновив його на посаді.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2016, 22:38 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації