Вхід | Реєстрація

Авто на прокат – легко і вигідно

Авто на прокат – легко і вигідно

Життя непередбачуване, і інколи, трапляються випадки, коли нам потрібно скористатись річчю, якої не маємо. Приміром, автомобілем. Досить часто така необхідність постає перед молодятами, яким на день весілля потрібен святковий кортеж. Або ж ви захотіли всією родиною вибратися за місто на вихідні і весело відпочити, а власного авто не маєте. У таких випадках у нагоді може стати така послуга, як оренда або прокат автомобілів. Сьогодні ця послуга досить популярна і її надають чимало компаній. Ось одна з них, наприклад http://narscars.com.ua/ua/kiev-r2.

Та давайте розберемося більш детально в усіх «плюсах» та «мінусах» прокату автомобілів.
Найбільшою перевагою автопрокату є той факт, що вам не потрібно купувати машину. Тим більше, що не кожен і має таку можливість. Орендою користуються в середньому нетривалий час, не більше тижня. Це обумовлено тим, що авто не потрібне для повсякденного життя, а виключно для конкретних цілей.

Ще однією перевагою прокату є те, що ви можете деякий час  користуватись автомобілем своєї мрії. Погодьтесь, не всі мріють їздити на стареньких ВАЗах. А від спокуси сісти за кермо новенької «Бехи» чи «Лексуса» і хоч на нетривалий час стати його власником мало хто відмовиться. Звісно, це вам буде коштувати зовсім не дешево. Цей факт, скоріш, можна віднести до «мінусів» автопрокату.

Ще однією перевагою є те, що у вас майже зовсім немає ніяких зобов’язань. Хоча це правило діє лише у тому випадку, якщо ви самі є відповідальною і акуратною людиною. Бо головною умовою послуги «Авто на прокат» є те, що автомобіль ви повернете цілим, неушкодженим і у встановлені строки. А тапер давайте розберемося з «мінусами». Перед тим, як брати автомобіль на прокат уважно ознайомтесь з усіма аспектами цієї послуги. По-перше, детально продивіться страховку авто та договір, який ви заключите з компанією, яка і надасть вам транспорт. Деякі договори можуть бути складені так, що в результаті, ви будете винні набагато більше обговореної суми. І це буде законно, якщо перед підписанням договору ви його уважно не прочитаєте. Ще одним неприємним нюансом може стати той факт, що ви, приміром, повернули автомобіль забрудненим в результаті поганої погоди. Як варіант, компанія може «нагородити» вас штрафом. Всі ці нюанси мають бути прописані в договорі. Хоча й не обов’язково. Все залежить від добросовісності і репутації компанії. Тому ще раз наголошуємо: читайте його уважно!


Автор: Марія Романова
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2016, 11:52 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації