Вхід | Реєстрація

Богдан Кусайко — срібний призер чемпіонату

Богдан Кусайко — срібний призер чемпіонату

Нещодавно в селі Розсошенці Полтавського району відбувся Чемпіонат області з техніки пішохідного туризму в приміщенні серед школярів.

На 21‑й за ліком чемпіонат прибули 167 юних спортсменів у складі 16 команд.

Кобеляцький район на цих змаганнях представляла команда Бутенківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, яку тренує Ігор Кордіяк.

За підсумками змагань, наша команда зайняла третє місце серед учасників середньої вікової групи. Кращі результати показали Наталія Талдикіна (п’ята серед дівчат) та Максим Стрюк (восьмий серед хлопців).

Найкращі результати серед учасників кобеляцької команди показав Богдан Кусайко, який змагався у старшій віковій групі. Він подолав дистанцію «Смуга перешкод» за 19 хвилин 13 секунд, поступившись лише на дві секунди чемпіону області, кандидату в майстри спорту Богдану Костюку із Лубен. Як підсумок, Кусайко завоював срібну нагороду.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2016, 17:27 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації