Вхід | Реєстрація

Завжди EVA — завжди вигідно!

Завжди EVA — завжди вигідно!

Лінія магазинів EVA — одна з найбільших національних мереж магазинів, на полицях якої покупці знайдуть широкий асортимент декоративної косметики, товарів побутової хімії, парфумерії, товарів дитячої категорії, біжутерії та аксесуарів.

EVA допомагає жінкам відмінно виглядати, піклуватися про дітей і чоловіків та створювати домашній затишок зі значною економією.

Лінія магазинів EVA — це:

  • понад 430 комфортних магазинів у 23 областях України.
  • 20 000 асортиментних позицій парфумерії та косметики, продукції по догляду за обличчям та тілом, біжутерії, аксесуарів, товарів по догляду за будинком
  • 31 власна торгова марка, що пропонує 3 000 найменувань товарів
  • понад 3 500 співробітників
  • кращі ціни, акційні пропозиції та вигідні знижки

«Перш ніж товар потрапить на полицю магазину EVA, кожна товарна позиція перевіряється за чотирма критеріями: якість, безпека, турбота про здоров'я, турбота про красу», — розповідає маркетинг-директор Лінії магазинів EVA, Анна Гришина. — «Питання про ціни, безумовно, хвилююче, тому в магазині EVA ми створюємо найсприятливіші умови для комфортного самопочуття покупців і кожні три тижні проводимо великі акційні програми. Одночасно в акціях беруть участь понад 100 товарів. Це означає, що популярні та необхідні товари можна купити з великими знижками»!

Запрошуємо вас завітати до магазину EVA за адресою вул. Огія, 27 та скористатися акціями та знижками, які підходять саме вам.

Завжди EVA — завжди вигідно!
 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2016, 13:09 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації