Вхід | Реєстрація

У чому переваги оренди виділеного сервера

У чому переваги оренди виділеного сервера

При необхідності розміщення великого обсягу даних, у багатьох інтернет-бізнесменів виникає питання: якою послугою для цього краще скористатися. При цьому високий ступінь надійності є далеко не останнім чинником.

Коли ви вибираєте послугу з надання виділеного сервера, ви відкриваєте для себе можливість оренди окремого фізичного обладнання, можливості якого будуть доступні для вас постійно. Таким чином, отримавши в своє розпорядження виділений сервер, ви самостійно зможете налаштовувати і змінювати конфігурацію обладнання, встановлювати будь-яку операційну систему і різне ПО, а також налаштовувати систему під потрібні вам завдання. Для цих цілей вам буде відкритий доступ адміністратора, і ви без зайвих питань зможете самостійно змінювати всі налаштування. За ціною оренди в компанії Ukrnames ви зможете отримати первинну настройку сервера, відстеження навантаження, а також супровід техпідтримки, яка працює в режимі 24/7. Крім цього, за першим вашим запитом вам буде надана індивідуальна установка і налаштування програмних модулів (часткове і повне адміністрування).

Якщо говорити про те, для кого така послуга буде цікава, можна виділити кілька ключових напрямків. Оренда виділеного сервера актуальна для масштабних проектів, яким необхідні значний обсяг ресурсів і обчислювальних потужностей. Часто така необхідність виникає, коли інтернет-магазин розростається і стандартний хостинг вже втрачає свою актуальність. Оренда сервера так само стане в нагоді для проектів з підвищеним навантаженням, спеціалізованими вимогами до налаштувань системи, а також для різних проектів, для яких сусідство з іншими сайтами небажано. Крім цього, оренда виділеного сервера може допомогти в створенні свого бізнесу, в якому клієнт зможе одночасно виступати і реселлером хостингу. Послуга розміщення даних на виділеному сервері для власників середнього і малого бізнесу - це і безпека інформації, а також зручний контроль доступу.

Датацентр, в якому виділений сервер буде знаходитися, має також велике значення. При оренді виділеного обладнання в компанії Укрнеймс, ви зможете бути впевнені, що ваші дані будуть перебувати під охороною 24 години на добу, так як власний датацентр компанії має в своєму розпорядженні всі необхідні сучасні системами відеоспостереження, при тому що сам датацентр розташований в приміщенні, що постійно охороняється.

Крім всіх інших переваг, оренда виділеного сервера позбавляє клієнта від дорогої покупки власного обладнання і всіх труднощів, пов'язаних з його доставкою і налаштуванням.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2016, 16:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації