Вхід | Реєстрація

На Миколая дітей розважав ляльковий театр

На Миколая дітей розважав ляльковий театр

19 грудня, у День Святого Миколая, керівництво Кобеляцької міської ради організувало для дітей міста лялькову виставу та вручило їм солодкі дарунки.

У статті «Дітям — ляльковий театр, дорослим — скрипальку» ми повідомляли, що на останній сесії міської ради депутати виділили з бюджету 32 тисячі для придбання новорічних подарунків дітям, які відвідують дитсадки, та учням 1-5 класів. Також за 40 тисяч міські обранці замовили два заходи: 19 грудня мала відбутись лялькова вистава для дітей, а 29 грудня — концерт для дорослих.

У День Святого Миколая в Центрі культури і дозвілля відбулась анонсована вистава «Торба Діда Мороза». Її поставили артисти Полтавського академічного обласного театру ляльок. Щоб усі бажаючі мали змогу переглянути виступ артистів, виставу показали двічі. Спершу для дошкільнят, а потім — для дітей шкільного віку. Діти, які відвідують міські дитсадки та школи, попередньо отримали запрошення. У фойє Центру культури працівники міської ради вручили їм солодкі дарунки.

На обидва покази зал майже повністю був заповнений глядачами. Перед початком вистави присутніх привітав кобеляцький міський голова Олександр Копелець. Він побажав усім здоров’я та здійснення мрій. Потім вручив медалі батькам, діти яких народились за останні півроку. Наостанок міський голова нагадав, що у 2016‑му на світ з’явилось лише сто нових міських жителів. Тому попрохав батьків активно попрацювати над вирішенням цієї проблеми. Далі розпочалась сама вистава.

 

Свято Миколая в школі-інтернаті

У понеділок в Кобеляцькій спеціальній школі-інтернаті відбулося свято, присвячене Дню Святого Миколая. На свято до учнів навчального закладу з солодкими подарунками завітали голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, депутат обласної ради Микола Жук та інспектор відділу поліції Людмила Домнич.

Усі присутні переглянули виставу, яку поставили учні та працівники навчального закладу. Голова РДА передала солодкі подарунки вихованцям школи від заводу продтоварів «Мрія».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2016, 16:06 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації