Вхід | Реєстрація

На 12-му маршруті у Полтаві запустять 5 нових тролейбусів «Богдан»

На 12-му маршруті у Полтаві запустять 5 нових тролейбусів «Богдан»

«Полтаваелектроавтотранс» пустить п’ять нових тролейбусів між Інститутом зв’язку та Левадою.

У Полтаві на маршрут вийшли два тролейбуси «Богдан» з п’ятьох, закуплених владою восени 2016 року. Обидва пустили по 12-му маршруту «Інститут зв’язку — Левада». Інші три після обкатки їздитимуть так само. Про це «Полтавщині» повідомив директор «Полтаваелектроавтотрансу» Євгеній Зайцев.

— Два тролейбуси ми вже обкатали, тому сьогодні вони вийшли на 12 маршрут. Інші три тільки днями нам поставили, тому потрібен час, щоб їх обкатати. Їх також пустимо між Інститутом зв’язку та Левадою, — пояснив Євгеній Зайцев.

Таким чином, усі п’ять нових тролейбусів «Богдан», як і планувалося, їздитимуть кам’янкою. Це частково пояснює тендерну вимогу щодо незалежної підвіски, переваги якої відчутні на бруківці та подібних дорогах.

Нагадаємо, нові тролейбуси обійшлися бюджету Полтави у 24,5 млн грн, тобто по по 4,9 млн грн кожний. За даними порталу публічних фінансів України Є-data, «Полтаваелектроавтотранс» заплатив ще не усю суму — тільки 9,8 млн грн.


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2017, 15:44 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації