Вхід | Реєстрація

У жителя Котельви знайшли гвинтівку «Мосіна» та 1200 патронів до неї

У жителя Котельви знайшли гвинтівку «Мосіна» та 1200 патронів до неї

Гвинтівку системи «Мосіна» та понад 1200 патронів калібру 7,62 зберігав за місцем свого проживання 64-річний мешканець Котелевського району.

Зброю та набої вилучили працівники Котелевського відділення поліції під час проведення санкціонованого судом обшуку домогосподарства. Крім гвинтівки та боєприпасів, у господарстві також було вилучено ручну протитанкову гранату без запала та глушник для нарізної зброї.

У рамках відкритого кримінального провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) працівники поліції проводять всі необхідні слідчі дії та з’ясовують походження виявлених предметів і мету їх зберігання.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: За інформацією Котелевського відділення поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 лютого 2017, 11:42 | Котельва | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації