Вхід | Реєстрація

Роботи з благоустрою громади тривають

У понеділок у Царичанській селищній раді відбулася господарча нарада за участю заступників селищного голови, начальників відділів, головних спеціалістів, виконуючих обов’язків старост. Вів нараду заступник голови ОТГ Сергій Полич.

Напередодні наради було проведено засідання виконкому, де одне з питань стосувалось благоустрою та санітарного стану території об’єднаної громади. Тож на нараді розглядали його виконання. Присутні заслухали інформацію про роботи з поточного ремонту деяких вулиць у селах громади, обрізки дерев та облаштування сміттєзвалищ. На сьогодні на територіях громади тривають активні роботи з благоустрою кладовищ і меморіалів. Юрій Самсоненко, відповідальний за це, повідомив, що пам’ятники вже в належному стані. Також облаштовуються огорожі кладовищ. Сергій Полич поцікавився у присутніх, чи у всіх вистачає фарби, інструментів.

Окрім цього питання, на нараді заслухали інформацію про сплату податків у розрізі кожного населеного пункту та по кожному виду податку. З цього питання поінформувала головний бухгалтер, заступник голови з економічних питань Тетяна Сірик. Спеціаліст зазначила, що не виконується податок на нерухоме майно. А це — недоотримання у бюджет 12358,74 гривень (57 відсотків). Єдиний податок з сільського виробництва також не виконується на 57 відсотків, а це мінус 285950,11 гривень. Податок на державне мито, як зазначила Тетяна Борисівна, не виконується не з їхньої вини.

Учасники наради розглянули ще низку господарчих питань та намітили строки їх виконання.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 квітня 2017, 09:18 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації