Вхід | Реєстрація

На Полтавщині поліцейські розкрили подвійне вбивство

На Полтавщині поліцейські розкрили подвійне вбивство

Нагадаємо, 6-го травня на відстані близько 300 метрів від автодороги Київ–Харків, неподалік села Шмиглі Полтавського району, було виявлено тіла двох людей. Виявилося, що їх убила мешканка Кобеляцького району.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Начальник поліції Полтавщини Олег Бех повідомив:

— Проведеними оперативно-розшуковими заходами особи загиблих були встановлені. Ними виявилися 35-річний чоловік та 38-річна жінка без постійного місця проживання, які прибули до Полтавщини з інших регіонів України. У процесі досудового розслідування вдалося встановити особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні подвійного вбивства. Нею виявилася 33-річна жінка Кобеляцького району, яка раніше не притягувалася до кримінальної відповідальності. Через ревнощі вбила його нинішню пасію та свого «колишнього», який намагався врятувати загиблу. Знаряддям вбивства були підручні предмети. На даний час їй повідомлено про підозру

Відповідно до санкції частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.


Автор: Відділ комунікації за інформацією управління карного розшуку поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2017, 12:43 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації