Вхід | Реєстрація

Оздоровлюйся й активно відпочивай у сучасному літньому таборі

Оздоровлюйся й активно відпочивай у сучасному літньому таборі

Залишився майже місяць до того моменту, як у Міжнародній тенісній академії розпочнеться друга зміна, а мій син уже готується до поїздки і майже щодня перевіряє речі, що планує братии з собою.

Я навіть коли до ком’ютера сідаю, то в браузері першою з’являється вікно з адресою http://tennis-academy.com.ua/fees/. Це наш син переглядає, що для них підготували педагоги в цьому році. Він навіть тенісне спорядження біля свого ліжка кладе, щоб не забути про нього. А ще рік тому ми ледве вмовили його поїхати на відпочинок в Пущу-Водицю. До речі, до спорту у нього особливого потягу не було. Та завдяки Міжнародній тенісній академії, усе змінилось. І тепер син майже щодня грає в теніс, відвідує спортивний зал, зранку робить гімнастику і так далі. Навіть ми з дружиною почали повторювати за ним і всі разом ходимо на пробіжки.

 

Кращі друзі, перше кохання і жахливі матраци

Якщо провести опитування серед людей, які старші 25 років, про те, чи були вони в оздоровчому таборі, то більшість відповість позитивно. Щоліта батьки діставали путівки, аби відправити нас у заклад дитячого дозвілля. Там ми знайомилися з хлопцями й дівчатами з інших міст, із якими підтримували зв'язок і з нетерпінням чекали наступного літа, щоб знову зустрітися. У таборі ми зустрічали своє перше юнацьке кохання. Деякі діти, завдяки відпочинку в таборі, навчилися плавати.

У принципі, кожному, хто бував у літньому оздоровчому таборі, дійсно є, що згадати.

Та варто пригадати й умови, у яких дітям доводилось і доводиться відпочивати. По-перше, продавлені матраци зі слідами сечі й фекалій, розтягнуті до долівки сітки на ліжках, пір’яні подушки, на яких спали ще мої батьки, і так далі. Сюди варто додати вуличні туалети, жахливі душові без гарячої води. Оздоровлення, м’яко кажучи, шкутильгало. Не варто забувати і про кваліфікацію персоналу. Студентам, які рік тому залишили шкільний поріг, також не завадило б додатково найняти педагогів. Ні тобі спортивного розвитку, ні творчого, ні практичного. Хіба що багаття навчились розпалювати.   

 

З тенісною академією слідкуємо за своїм здоров’я і фігурою

Так от, про тенісну академію ми дізнались від наших друзів. Їх донька побувала в літньому таборі, а потім говорила про нього кілька місяців. Дівчина два роки відвідувала секцію тенісу і її тренер запропонував побувати в Міжнародній тенісній академії.

Що можу сказати, умови для відпочинку й оздоровлення дітей — ідеальні. Прекрасні двокімнатні номери. Зручні ліжка з ортопедичними матрацами. Місткі гардеробні. Ергономічний санітарний вузол. З дітьми працюють кваліфіковані педагоги й спортивні інструктори. Діти купаються в басейні, займаються в сучасному спортивному залі. Простіше сказати, якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина оздоровилась, активно відпочила і добре провела час, вам необхідно побувати в Міжнародній тенісній академії.

Гарного відпочинку вашим дітям і вам.


Автор: Віктор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2017, 10:43 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації