Вхід | Реєстрація

Екоавтомобіль можна придбати в лізинг

Екоавтомобіль можна придбати в лізинг

Чи задумували ви над тим, що автотранспорт, обладнаний бензиновим або дизельним двигуном, спричиняє близько 70 відсотків шкідливих викидів в атмосферу, які негативно впливають на здоров’я людини. Уявіть, дорогами нашої держави їздять близько 5 мільйонів вантажних і легкових автомобілів. Вони викидають у атмосферу оксиди вуглецю, сажу, свинець та вуглеводні. Саме тому в усьому світі активно впроваджуються електромобілі, які є екологічно чистим видом транспорту. Їх можна придбати, сплативши одразу всю суму, а можна взяти в кредит у лізинговій компанії ECO LEASING. Щоб розрахувати такий спосіб придбання авто, треба перейти за посиланням https://ecolease.com.ua/calculator/.

 

Електромобіль: переваги в експлуатації

Для скептиків, які сумніваються в екологічності електромобіля, пояснюємо, це автотранспорт, який обладнаний електродвигунами, що живляться безпосередньо від акумуляторів або паливних елементів.
Електромобілі вважаються більш зручнішими за автівки, що обладнані двигунами внутрішнього згорання. По-перше, серед переваг можна виділити низьку вартість експлуатації. Тобто, електромобіль суттєво економить домашній бюджет. До речі, над цим варто замислитись і перевізникам, які працюють в містах. Оскільки саме у великих містах відзначається найвищий рівень забрудненості. По-друге, застосування електромобіля різко скорочує шум на вулицях. По-третє, автомобілі, обладнані електродвигунами, не викидають шкідливих речовин. По-четверте, незначні витрати на експлуатацію (відкидаємо мастила, ремені, фільтри, коробку передач, насоси високого тиску). По-п’яте, таким автомобілем зможе керувати навіть дитина. Він дуже зручний в управлінні. По-шосте, ні бензин, ні дизпаливо не потрібні. Екомобіль можна заряджати від звичайної розетки в домашніх умовах.

Та повернемось до еколізингу. На сьогодні, це один із найзручніших способів придбати екологічний автомобіль в кредит. Договір фінансового лізингу для електромобілів оформлюється на термін до 36 місяців. Такий автомобіль страхується на умовах повного КАСКО. Також власнику видається страховий поліс ОСАГО. Оформити документи еколізингу можна за якихось 10 днів.

Це чудова можливість для людей, які планують придбати автівку, обрати екологічний і надзвичайно економний транспортний засіб. До того ж, сума за авто вноситься частинами, а відразу.

Якщо ви плануєте стати автомобілістом, то подбайте про екологію. Оберіть для себе електромобіль і збережіть планету Земля для майбутніх поколінь.


Автор: Віктор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 травня 2017, 13:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації