Вхід | Реєстрація

«Зоря» і «Маяк» лідирують у чемпіонаті

«Зоря» і «Маяк» лідирують у чемпіонаті

Огляд футбольного тижня на Новосанжарщині: перемоги лідерів у чемпіонаті району, старт першості з міні-футболу серед ветеранів та чергова поразка «Стандарту» у чемпіонаті області.

27‑го травня у черговому турі чемпіонату Новосанжарського району з футболу були зафіксовані наступні результати: «Маяк-2» — «Зоря-1» — 0:10; «Колос» — «Маяк» — 1:4; «Гетьман» — «Старт» — 4:2; «Сокіл» — «Оріль» — 4:2; «Чиста криниця» — «Темп» — 5:1. «Кернел» з Поліг пропускав тур. Без втрат очок продовжують іти по турнірній дистанції руденківська «Зоря» та малокобелячківський «Маяк». Між собою команди гратимуть у 9‑му турі чемпіонату.

***

28‑го травня розпочався черговий чемпіонат Новосанжарського району з міні-футболу серед ветеранів. У цьому році участь у ньому беруть шість команд. У центральному матчі туру «Ветеран» з Нехворощі зустрічався з «Козубівським». У рахунку постійно вела Нехвороща після голів В’ячеслава Головка та дубля Віталія Циганського. Проте Козуби зуміли врятувати бодай очко, програючи супернику з рахунком 3:1. Найпомітніший гравцем у складі «Козубівського» став Олександр Юрко, який забив два голи та віддав результативний пас на Віталія Степаненка.

У інших матчах туру «Ветеран» із Нових Санжар переміг «Колос» зі Стовбиної Долини (3:0), а «Полузір’я» виграло у «Дружби» (3:1).

***

Новосанжарський «Стандарт» не зміг набрати очок у п’ятому поспіль матчі обласного чемпіонату. Цього тижня команда зустрічалася на виїзді з «Козельщиною». Новосанжарці програвали по ходу матчу з рахунком 1:0, 2:0, 3:1. Двічі скорочували відставання до мінімального, проте на останніх хвилинах гри пропустили четвертий гол і поступилися — 4:2. Ця поразку стала п’ятою поспіль у цьому сезоні. Юніори «Стандарту» у грі з козельщинськими однолітками зіграли унічию: 1:1.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації