Вхід | Реєстрація

Європа починається в Полтаві

Європа починається в Полтаві

Хто-хто, а українські фермери вже давно наблизилися до європейських стандартів виробництва аграрної продукції. Завдяки тому, що кордони у світі стали дійсно «прозорими», вітчизняні аграрії у будь-який момент можуть поїхати в будь-яку державу і там, вивчати досвід своїх колег. А така річ, як інтернет взагалі знімає всі обмеження щодо доступу до знань і технологій. Саме завдяки цьому, а також досить високим цінам на продукцію аграріїв, що тримаються вже з десяток років, українські товаровиробники отримали ще одну додаткову можливість покращити результати свої праці.

Мова йде про доступ до кращих зразків ґрунтообробної та іншої техніки від відомих і перевірених часом виробників цієї продукції. Приміром таких, які представлені фірмою ООО "БФ-Логистик"

Звичайно досить прикро визнавати, що рідні підприємства, що випускають трактори і комбайни суттєво відстали від своїх колег-конкурентів із США, Німеччини, Франції. Але факт залишається фактом. Українські виробники техніки нині відчайдушно намагаються догнати по якості своїх зарубіжних колег. І де в чому їм це навіть вдається. Але ще не у всьому. Надто багато часу було втрачено. Саме тому місцеві аграрії намагаються придбати зарубіжну техніку.

 

За європейською технікою – у рідну Полтаву

Умови для цього, для того, щоб купити іноземний комбайн чи трактор лише покращуються. Адже раніше фермерам для огляду зразків техніки та оформлення необхідних документів доводилося їздити в Київ, на Закарпаття, а той у Німеччину або Польщу. Нині Європа стала набагато ближчою. Придбати «Кейс» чи «Джон Дір» можна не виїжджаючи за межі Полтавскої області. А більшість питань пов’язаних із покупкою люди вирішують взагалі не виходячи із свого офісу чи приватного будинку. Достатньо знайти в пошуковику адресу  https://bf-logistic.com.ua/ і одразу можна починати підготовчу роботу для підписання майбутньої угоди. Адже асортимент тракторів, комбайнів, навантажувачів та різного навісного і причепного обладнання до цієї техніки в «Логістіку» таки приємно вражає. Та й ціни досить конкурентні у порівнянні із іншими пропозиціями. Так більшість техніки вже була у використанні. Але це впливає лише на ціну, яка стає нижчою. Стан же комбайнів і тракторів близький до ідеального. Тим більше, що у «Логістіку» гарантують і проводять подальше обслуговування. Там розуміють, що клієнтом здатним заплатити кілька десятків або й сотень тисяч євро, потрібно дорожити.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 червня 2017, 12:07 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації