Вхід | Реєстрація

Одвічна сага: зять і теща

Одвічна сага: зять і теща

Цього разу стосунки двох членів сім’ї, про яких дуже часто складають анекдоти, переросли у статтю Кримінального кодексу.

За тиждень, що минув, до Кобеляцького відділу поліції надійшло 135 заяв та повідомлень. Із них 18 про події кримінального характеру. Були розкриті 6 злочинів. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу майор поліції Сергій Вільховий. Саме він керуватиме райвідділом у період, доки Володимир Федан перебуватиме у відпустці.

За цей час розкрито два факти крадіжки. Мова йде про скутери, раніше викрадені у Біликах. Транспортні засоби знайшли в домоволодінні молодика, який кілька днів тому був затриманий за підозрою у скоєнні розбою у Біликах. Крім того, у цього ж чоловіка знайшли наркотики.

Також було відкрите кримінальне провадження за статтею 153 Кримінального кодексу України «Задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи». Зараз проводяться експертизи, мета яких довести провину підозрюваного. Санкція частини першої цієї статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.

Правоохоронці, керуючись інтересами слідства і вимогами законодавства, не розголошують деталей справи. Але редакції вдалося дізнатися, що подія, яка може стати кримінальною справою, сталася в одному із великих сіл Кобеляцького району. Жертвою стала 77‑річна жінка. Вона доводиться тещею 48‑річному чоловікові, якого підозрюють у злочині. Він нібито задовольнив із нею статеву пристрасть оральним способом. Заяву у поліцію написала його жінка. Так що, стосунки між зятями і тещами бувають ще й такими.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2017, 12:15 | Кобеляки | Кримінал


1. Чудо Юдо / 21 липня 2017, 18:57
Які пристрасті за, здавалося, таким безпечним заголовком.
І таке буває О_о
2. Selena2017 / 21 липня 2017, 20:57
Правоохоронці, які вони в нас не є, чинять благородно по відношенню до літньої жінки. А головний журналіст тижневика - гірше базарної пліткарки смакує новину. Оце вже справді ганьба.
3. земеля / 21 липня 2017, 21:10
2.Selena2017
«гірше базарної пліткарки смакує новину.»

Да тут Филон странно и довольно тонко смакует. Не к лицу это журналисту. Особенно " он нибы то задовильныв из нею ...". Пока нет суда подробности нельзя публиковать.
4. Адекватник / 22 липня 2017, 07:57
2.Selena2017
«Оце вже справді ганьба.»

І те що відбулося, і те що написано і як написано - це цінності, за які гинули всякі там сотні і зараз продовжують гинути. Так що обурюватися тут нічого.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації