Вхід | Реєстрація

Повідомлення про субсидію почнуть розносити з наступного понеділка

Повідомлення про субсидію почнуть розносити з наступного понеділка

Доки працівники Управління соцзахисту проводять останні перерахунки, роздруковують та перевіряють повідомлення.

16 жовтня розпочався новий опалювальний сезон 2017/18 років. І більшість кобелячан, які розраховують на субсидію, хвилює, коли ж вони отримають повідомлення про її призначення. Відповідь на це питання надала начальник Управління соціального захисту населення Зоя Петренко:

— У Кобеляцькому районі автоматичному розрахунку підлягало 12 950 справ субсидіантів. Із них авторозрахунок проведено по 11 396 заявниках. Тобто, 88 відсотків. По 1554 справах авторозрахунок у програмному комплексі не вдалося провести. Тому ці справи опрацьовувались повторно. Спеціалісти Управління займались їх розглядом 14 та 16 жовтня. Станом на вівторок залишились неопрацьованими 214 справ. До 18‑го числа їх перерахують.

Як пояснила Зоя Іванівна, з 17 по 20 жовтня усі повідомлення (12 950) будуть роздруковані й перевірені. Починаючи з наступного понеділка, їх передадуть уповноваженим особам Білицької селищної та сільських рад.

— У Кобеляках кількість субсидіатнів становить 3313, — говорить начальник Управління соцзахисту. — Із них 1440 — це ветерани війни, діти війни та пенсіонери за віком. Із 23 жовтня їм повідомлення розноситимуть по домівках інспектори, які залучені на основі громадських робіт від центру зайнятості. Працюючі субсидіанти зможуть отримати повідомлення безпосередньо за місцем роботи, якщо організація надала списки. Це зробили, наприклад, центр зайнятості, районна лікарня. У інших випадках містяни можуть забрати повідомлення в Управлінні. Наголошую, жителі Білицької селищної та сільських рад мають звертатись до уповноважених осіб на місцях.

Зоя Петренко звернула увагу субсидіантів на те, що розрахунок проводиться на опалювальний період з 16 по 31 жовтня. У листопаді вони отримають нові повідомлення на увесь опалювальний сезон.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2017, 20:27 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації