Вхід | Реєстрація

«The Вйо» виступатимуть на «Євробаченні» під «5» номером

«The Вйо» виступатимуть на «Євробаченні» під «5» номером

Минулого тижня стали відомі імена 18 претендентів, які боротимуться за право представляти нашу країну на пісенному конкурсі «Євробачення-2018». Серед учасників є і наші земляки, Мирослав Кувалдін та Сергій Підкаура.

16 січня завершився перший етап національного відбору на «Євробачення». Зі слів головного продюсера телепроекту Руслана Квінта, журі вивчило більше 1000 отриманих заявок. Із цієї кількості вони відібрали 18 кращих.

Національний відбір пройде в три етапи: два півфінали (10 і 17 лютого), у кожному з них виступлять по 9 виконавців, а також фінал (24 лютого), у який пройдуть 6 учасників.

Переможець національного відбору відправиться в травні на пісенний конкурс до столиці Португалії Лісабон.

Приємно відзначити, що серед претендентів на участь у європейському конкурсі є гурт «Тне Вйо», заснований вихідцями з Кобеляк. Мирослав Кувалдін розповів «ЕХО», чому вирішив взяти участь у цьому конкурсі та кого з музикантів вважає достойним конкурентом.

 

— Чому гурт «Тне Вйо» став учасником національного відбору до «Євробачення-2018»?

— Раніше я думав, що цей конкурс договірний і на нього учасників не обирають, а назначають. Для мене кулуарними рішеннями були виступи на «Євробаченні» Олександра Пономарьова, «Гринджол» чи Руслани. Хто тоді вирішував, що саме вони мають їхати? Тому я ставився до цього не зовсім серйозно. Вважав «Євробачення» конкурсом для господарок, де міністерства культури вихваляються своїми артистами. Коли ж минулого року побачив відбір, який проходив в Україні, побачив, що кожен бажаючий може взяти в ньому участь і все відбувається прозоро. Мені стало цікаво. Тож ми вирішили скористатись своїм шансом і подали заявку.

 

— З якою піснею і в якому складі ваш гурт буде виступати в Національному відборі?

— Для виступу ми обрали пісню «Мганга». Вона написана українською мовою, за виключенням кількох англійських слів. Це відносно нова музична композиція. У нашому гурті грають вісім чоловік, але, згідно правил конкурсу, тільки шість чоловік можуть знаходитись на сцені. Відповідно, ми зараз тягнемо жереб і найменш красивих учасників колективу залишаємо вболівати в глядацькому залі. Якщо проходимо півфінал, то, за задумом організаторів, необхідно буде виконувати пісню одного з попередніх переможців «Євробачення».

 

— 19 січня відбулося жеребкування учасників. У якому з півфіналів виступатиме «Тне Вйо» та кого вважаєш достойними конкурентами?

— Під час жеребкування ми витягли «5» номер і потрапили у перший півфінал. 10 лютого його транслюватимуть на телеканалах «СТБ» та «UA: ПЕРШИЙ». Сподіваюся, що глядачі підтримають наш виступ. У нашу підгрупу із тих, кого я знаю, потрапили сильні виконавці: Сергій Бабкін, Kozak System, Yurcash і TAYANNA.

 

— Як проходить ваша творча робота та де зараз виступаєте?

— У нас зараз багато роботи. Часто виступаємо в Європі.Граємо на багатьох фестивалях. У принципі, роботи вистачає і в Україні, і за кордоном. У зв’язку з квотами, стали кращими умови на радіостанціях, більше ставлять україномовних виконавців. Тепер ми стали форматом.

Отож, шановні читачі, якщо ви бажаєте, щоб у Лісабоні Україну представляли наші земляки Мирослав Кувалдін і Сергій Підкаура, підтримуйте та голосуйте за них протягом відбору.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2018, 13:09 | Кобеляки | Суспільство
1. Zorn / 24 січня 2018, 14:41
Наші музики - НАЙКРАЩІ!!!!!
Посилання на www.youtube.com
2. Beri Mor / 24 січня 2018, 17:43
1.Zorn
«Наші музики - НАЙКРАЩІ!!!!!»

Особливо під гідропонову ганжу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації