Вхід | Реєстрація

Зимові розваги ще не закінчуються

Зимові розваги ще не закінчуються

Зиму 2017-18 років важко назвати ідеальною для активного відпочинку. На більшій частині тер торії країни до Нового року люди навіть снігу не бачили. Відповідно і не могли сповна насолодитися бігом на лижах, катанням на ковзанах чи швидкісним спуском з гір та пагорбів. Та й січень та лютий були по справжньому зимовими лише на протязі кількох тижнів.

Але сучасні технології дають можливість створювати штучний сніг і розважатися на ньому навіть при плюсовій температурі. Крім того у Карпатах снігу таки вистачало. Адеяка частина українців могла і може собі дозволити відпочинок на гірськолижних курортах Польщі, Чехії та Грузії.

Тому й не дивно, що клієнтів у інтернет-магазину ekip-sport.com.ua вистачало. Адже для того, щоб відпочивати не лише активно, а комфортно та безпечно, у обов’язковому порядку необхідно придбати спортивне екіпірування.

Це раніше, у часи Радянського Союзу, вистачало одних лише імпортних лиж, щоб вважати себе готовим до екстремальних спусків. Зараз же,сучасна індустрія спортивних розваг пропонує безліч атрибутів і аксесуарів для активного відпочинку. І навіть не скажеш, що із всього того різномаїття є зайвим. Про лижі, борди, захисні шоломи і комбінезони годі й говорити, вони стали предметом першої необхідності. А є ж ще й рукавички,окуляри, термобілизна, навіть спеціальні шкарпетки.

І все це потрібне. Все необхідно купити. Звичайно фірмове екіпірування коштує не надто дешево. Але й служить воно довго і, як кажуть «вірою і правдою». Той, хто полюбляє дійсно екстремальний відпочинок, чітко усвідомлює, що на власній безпеці економити не варто. Скажімо, хороший шолом, обов’язково врятує при зіткненні, падінні чи іншому форс-мажорі. Як і все інше.

В кінці лютого в Україні знову обіцяють похолодання і сильні снігопади. Так що у деяких регіонах, сезон розваг лише розпочнеться. І, судячи по прогнозах синоптиків, може тривати ледве не до кінця березня. Так що часу для веселих і активних прогулянок по засніженому лісі чи для карколомних спусків із карпатських схилів, ще більше аніж достатньо. Аби лише часу і здоровя на це вистачало.

А екіпірування замовити можна не виходячи із дому. Для цього й створені такі магазини, як Екіп-Спорт. Достатньо зайти на сайт, вибрати і замовити. Все інше буде справою менеджерів і техніки.

А настане тепла пора, то в інтернет-магазині запропонують велосипеди, одяг і безліч інших товарів. Займатися спортом можа в будь-яку пору року.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 лютого 2018, 09:00 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації